Schema 3 december – 6 januari

* Zumba jämna veckor, Sh´bam ojämna veckor
** 27 december box med Micke
Ändringar i schemat kan förekomma. Vid färre deltagarantal än 4 personer förbehåller vi oss rätten att ställa in passet.

Extrapass

Onsdag 19 december 17:00 Grit Strength 30 min
Lördag 29 december 09:30 Yoga 75 min, 11:00 Bodycombat 55 min
Måndag 31 december 11:00 Nyårspump 60 min
Lärdag 5 januari 11:00 Box 55 min

Boka pass Passbeskrivningar

Måndag

09:00 Cirkelträning t.o.m. v51 45 min Leo
17:00 Step 25 min Emily
17:00 Spinning 25 min Anna P/Rebecca
17:30 CXWORX™ 30 min Anna P/Rebecca
18:00 BODYCOMBAT™ 60 min Camilla/Emily
18:15 Pilates 60 min Jeanette
18:30 Spinning Virirtual 30 min

Tisdag

17:00 BODYPUMP™ 60 min Anna P
17:00 Yoga 60 min Emily/Mia Ö
18:00 Spinning 45 min Micke
18:15 BODYATTACK™ 45 min Johanna

Onsdag

06:00 Spining t.o.m. v51 25 min Emily/Anna P
06:30 CXWORX™ t.o.m. v51 30 min Emily/Anna P
09:00 Friskvårdsgympa t.o.m. v51 45 min Emily
17:30 Zumba/Sh´Bam™ 45 min Jessica/Camilla
18:30 BODYBALANCE™ 55 min Jessica/Emily
19:00 Spinning Virtual 30 min

Torsdag

17:00 Funktionell träning** 55 min Anna A
18:00 Spinning Virtual 45 min
18:00 BODYATTACK™ 55 min Emily/Johanna
19.00 Yoga t.o.m. v51 60 min Emily
19:00 BODYPUMP™ 45 min Micke

Fredag

06:30 BODYPUMP™ 30 min Micke/Mia H
09:00 Pilates basic 45 min Jessica/Emily/Mia Ö
17:00 Spinning 40 min Rebecca/Emily
17:45 CXWORX™ 30 min Rebecca/Emily

Lördag

Inga Pass

Söndag

17:30 BODYBALANCE™ 55 min Mia Ö/Jessica
17:30 BODYPUMP™ 60 min Mia H