Hur går det till?

Första gången hos oss

Alla nya medlemmar får ett ”välkomstmöte” där vi går igenom praktiska detaljer såsom bokning av gruppträning, registrering/inloggning mm. Vi tittar runt på anläggningen och visar omklädningsrum, gruppträningssalarna samt gymmet. På gymmet ges även en introduktion som bokas i appen.

Gruppträning

Som nybörjare på pass rekommenderar vi att du kommer 15 minuter innan passet startar. Instruktören finns då på plats för att hjälpa dig med förberedelserna.

Gymmet

På ”Välkomstmötet” som alla nya medlemmar erbjuds går vi igenom konditionsmaskinerna samt stretching. En introduktion av styrkemaskinerna bokas i appen och är kostnadsfritt för våra nya medlemmar.

Vilka tränar på Friskvårdshuset?

Friskvårdshuset har ett brett spektra av medlemmar. Hos oss platsar du oavsett ålder och på vilken träningsnivå du befinner dig. Vi har en stor blandning av medlemmar från ung till gammal – från nybörjare till elit.

Här finns träningsformer för alla behov och förmåga. Oavsett om du söker fettförbränning, muskelstyrka, kondition, rehabilitering eller avstressande träning finns alternativ för dig. För den som helst tränar tillsammans med andra erbjuds ett stort urval av gruppträning med bl.a Spinning, BodyAttack, BodyPump, Yoga, Box, Zumba mm. Gymmets generösa öppettider passar alla som önskar träna styrka och kondition på egen hand, när det passar just dig. Här finner du marknadens modernaste styrke-, och konditionsmaskiner. Fullt utrustade avdelningar med fria vikter såsom hantlar och skivstänger vilka blandas med dragmaskiner och stretching.