Boka pass


Användare = mail-adress, Lösenord = födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD), Anläggningsnummer = 1455

Bra att veta om bokning

Bokning av pass kan ske sju dygn framåt från aktuellt klockslag. Det betyder att du snabbt och enkelt kan boka samma pass kommande vecka. Du kan boka pass 7 dagar framåt, ha max 6 bokningar samtidigt varav max 3 per dag.

Hämtning av biljett

Din bokade biljett ska hämtas senast 10 minuter, innan passen startar. Biljetter som inte hämtats ut släpps till de som står på väntelista 10 minuter innan passen börjar. Om du inte har fått plats på passen via bokningen och det är mindre än en timme kvar tills den börjar kan du alltså besöka anläggningen och få en plats om någon inte dyker
upp.

Väntelista

Om ett pass är fullbokad kan du ändå boka och på så sätt placera dig på väntelistan till passet. Om du får plats på det aktuella passet får du besked via den mail vi har registrerad hos oss. (Kontrollera att du har angivit rätt mailadress i receptionen)

Avbokning

Du kan avboka ett pass senast en timme innan den börjar. Om du missar att avboka två pass under en 30 dagarsperiod kan du inte förboka klasser under 30 dagar. Observera att du fortfarande kan delta på pass genom att ringa in till oss och boka in dig.

Om du står på väntelistan när det är mindre än en timme kvar till klassen börjar och du får en plats i sista stund räknas detta inte som en missad avbokning. När du får ett bokningsspärr meddelas du via mail.

Kontakt vid bokning och avbokning

Du kan boka/avboka pass via vår app till iPhone och Android, på friskvardshuset.net eller ringa in till receptionen 0491-164 04. Har du frågor gällande bokningen? Kontakta Receptionen.

Guide bokningsapp