Om oss

Det hela började för cirka tjugo år sedan. Lokalen, som då var ett möbelcenter, renoverades till en mottagning för friskvårdsträning. År 1998 var anläggningen färdigställd för att bedriva friskvårdsträning och kallades Jeanne D´arc. Ambitionen var och är fortfarande att kunna erbjuda invånarna i Oskarshamn ett ställe där man oavsett grundförutsättningar kan träna och komma i fin form.

Drygt ett år senare transformerades lokalen och ytan växte i olika etapper. Samtidigt bytte gymmet namn till Studio Yami. År 2007 renoverades lokalen på nytt och Friskvårdshuset, Träning & Hälsa öppnar. Verksamheten fortsätter att expandera i olika steg och år 2011 utökas utbudet med öppning av ett nedre plan.

Några år gick och 2014 tog nuvarande ägarna – Emily och Leo – över som ansvariga för Friskvårdshuset, Träning & Hälsa. Lokalen moderniserades under tidig höst 2017 i samband med Friskvårdshusets firande av sitt 10-årsjubileum. Äntligen kan Oskarshamnarna ta del av ett gym i toppform. Med funktionell ytor och en social mötesplats för alla som tycker om att träna och må bra. Ett ställe där du kan träna på dina egna villkor, få kunskap och känna rörelseglädje!