Dags att ta träningen till en ny nivå?

Våra kompetenta personliga tränare kan hjälpa dig med allt ifrån viktförändring och ökad muskelstyrka till förbättrad kondition, uthållighet och rörlighet. Vi utgår alltid från dina mål och förutsättningar och skapar tillsammans en plan som vi jobbar utifrån.

Få hjälpen du behöver för att nå just ditt träningsmål. Oavsett om det är att gå ner i vikt, bygga muskler, öka din styrka, förbättra din rörlighet eller rehabilitera en skada. En personlig tränare kan hjälpa dig med en hållbar förändring. Hälsa för livet.

Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med träningsprogram som fungerar. Tillsammans med en PT (personlig tränare) får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat. Du har egen PT som följer dig hela vägen till målet. Tillsammans med din PT kommer du garanterat att nå dina resultat.

Träning som passar dig

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.

Bli självsäker på gymmet i att du gör rätt saker och utför alla övningar på rätt sätt. Du kommer våga prova på nya saker och inte allra minst se resultat både invändigt och utvändigt!

Intresseanmälan/boka PT

Villkor Personlig Träning